Boekverpakking

Boekverpakking bestellen en bedrukken? Wij zorgen er met de verschillende formaten voor dat u het boek efficiënt kunt verpakken. Zo min mogelijk lege ruimte, waarmee u de transportkosten eenvoudig kunt drukken.

Voorkom dat u lucht verzendt. Kies in plaats daarvan voor een boekverpakking die goed past bij het boek dat u wilt verzenden. De verzenddoos voor boeken kunnen we op maat leveren en bovendien meteen voor u bedrukken. Met uw bedrijfsnaam of logo, net als met een andere slogan of uiting in relatie tot het boek.

Goedkope boekverpakkingen en verzenddozen

Op zoek naar een goedkope boekverpakking van goede kwaliteit? De T-wikkel is dan goed geschikt. U kunt het b Oek daarmee schadevrij verzenden, zodat bijvoorbeeld de kaft mooi van kwaliteit blijft. Bovendien kunnen we u van dienst zijn met karton in verschillende diktomaten. Op die manier kiezen we de juiste kwaliteit, op basis van het boek dat u wilt verzenden.

Dat betekent een goede verzenddoos voor boeken, waarmee u het boek op maat kunt versturen. Afgestemd op het boek waar het om gaat en uw wensen met betrekking tot de kwaliteit. Uiteraard kunnen we u op voorhand aangeven wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Boekverpakking bestellen en bedrukken

We maken en bedrukken de boekverpakking, net als de andere verzenddozen waarmee we u goed van dienst kunnen zijn. Op die manier zijn we uw specialist voor de goedkope boekverpakking.

Heeft u vragen over de kwaliteit van het karton of de mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking? We werken standaard met offset-bedrukking voor de grote aantallen. Gaat het om een kleinere oplage? Dan kunnen we u desgewenst ook met digitale bedrukking van dienst zijn. We zorgen daarmee altijd voor de boekverpakking die u voor ogen heeft, zodat het daar na het uitbrengen van het boek in ieder geval niet aan zal liggen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen