Doodskisten bedrukken

Wij zijn uw specialist is doodskisten en de bedrukking daarvan. Tenminste, zolang het gaat om een kist van karton. We kunnen dan het karton aanleveren en zorgen voor de bedrukking die u voor ogen heeft. Of die de overledene voor ogen had. Op die manier brengen we de laatste wens graag in vervulling en dragen we met de lage doodskisten prijzen bij aan een waardige uitvaart.

We kunnen de doodskisten bedrukken, omdat we werken met karton. Het karton laat zich daar uitstekend voor lenen en is aan de andere kant toch goed van kwaliteit. Dat betekent dat u kunt rekenen op een degelijke kist voor een waardige uitvaart.

Uitvaartkist van karton

De uitvaartkist van karton wint de laatste tijd snel aan populariteit. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de hoge doodskisten prijzen die u voor andere materialen betaalt. Een uitvaartkist van karton is dan een interessant alternatief. Bovendien kunnen we de doodskisten bedrukken, zoals we dat  bijvoorbeeld ook kunnen met mockups.

Doodskisten met bedrukking

Uiteraard zijn de doodskisten met bedrukking beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Gaat het u om een specifiek model of wilt u aan de andere kant juist inspiratie opdoen? Wij zorgen er met de uitvaartkisten van karton en de bedrukking voor dat u een unieke uitvaart kunt samenstellen, waarbij de kist een belangrijk onderdeel uitmaakt van de ceremonie.

Meer weten over het bedrukken van doodskisten en de modellen van karton? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen