Doos op maat laten maken

Een doos op maat laten maken was niet eerder zo eenvoudig. U kunt daarvoor gebruik maken van onze handige module. In een paar stappen geeft u aan om welk type doos het moet gaan en wat daarvan het formaat zou moeten zijn.

U kunt aangeven hoeveel van de dozen u op maat wilt laten maken, zodat u ze kunt bestellen en wij daar meteen mee aan de slag kunnen.

Tip: wilt u een doos op maat laten maken, maar kunt u daarbij wel wat advies gebruiken? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan lichten we het u graag toe of kunnen we bij uw product de juiste doos adviseren.

Kartonnen dozen op maat

Op die manier kunt u dozen op maat laten maken, zodat het karton goed om de producten heen past. U kunt de dozen op maat bestellen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. U kunt online de kartonnen dozen bestellen en die desgewenst ook meteen laten bedrukken. Dat betekent kartonnen dozen van goede kwaliteit voor een scherpe prijs, netjes op maat en bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam of logo erop.

Dozen op maat bestellen

De dozen op maat bestellen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat of specifieke vragen over de materialen en varianten? We zijn u bijvoorbeeld graag van dienst met de vouwdozen. Dat geldt ook voor een groot aantal andere dozen. U kunt de dozen op maat laten maken vanuit onze module of door een offerte aan te vragen.

Dan kunnen we u bovendien goed van dienst zijn met offset-bedrukking voor grotere aantallen. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de concrete mogelijkheden.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen