Doos op maat maken

Laat een doos op maat maken en zorg daarmee voor een zo efficiënt mogelijke verpakking. Dat betekent een verpakking met de juiste eigenschappen voor het product dat u wilt verzenden, terwijl we de ‘lege ruimte’ minimaliseren. Het resultaat is een goed passende verpakking, die we desgewenst kunnen bedrukken voor professionele branding.

Op die manier kunt u de dozen op maat bestellen voor al uw producten, professioneel uitgevoerd en met een mooie bijdrage aan de uitstraling van uw merk of organisatie. U kunt eenvoudig een doos op maat laten maken, door online aan te geven welke type, formaat en aantal dozen u zoekt.

Dozen op maat bestellen

Een doos op maat maken is daardoor heel eenvoudig. U kunt online de dozen op maat bestellen, wij gaan daar vervolgens voor u mee aan de slag. We kunnen desgewenst ook de inlays in de verpakkingen verzorgen, zodat we u uitgebreid op maat van dienst kunnen zijn.

Uiteraard kunt u ieder type doos op maat maken. We kunnen bijvoorbeeld de verpakkingsdozen bedrukken, net als dekseldozen en andere verpakkingen op basis van maatwerk. Dankzij de bedrukking en maatwerk dozen kunt u daar als organisatie optimaal gebruik van maken.

Doos op maat laten maken

Een doos op maat laten maken? Maak daarvoor gebruik van onze handige module om te bestellen, dan gaan wij er daarna meteen mee aan de slag. Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden van een bepaalde doos op maat of meer weten over de voordelen bij een grote bestelling voor uw organisatie? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden om een doos op maat te laten maken.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen