Doos op maat

Doos op maat bestellen? In 4 eenvoudige stappen, desgewenst inclusief bedrukking:

 1. Kies het type doos
  Tip: de ideale doos biedt de gewenste afmetingen en sluit aan bij de eigenschappen van het product dat u wilt verzenden.
 2. Voer de gewenste afmetingen in
  Kies het formaat zo efficiënt mogelijk: niet te krap voor een goede verpakking en niet te ruim om ‘lege’ ruimte te minimaliseren.
 3. Selecteer het aantal
  Bereken online eenvoudig de kosten per doos op maat, zowel bij een kleine oplage als een groter aantal maatwerk dozen.

Bedrukte dozen op maat

De bedrukte dozen op maat combineren efficiënte verpakkingen met de mogelijkheid tot branding. Dat betekent uw logo of bedrijfsnaam op de doos, die goed past bij zowel de afmetingen als de eigenschappen van het product dat u wilt verzenden.

U kunt eenvoudig een doos op maat laten maken en daar online de kosten van berekenen. Gebruik daarvoor onze handige tool, waarmee u eenvoudig na kunt gaan wat de doos op maat kost. U kunt die meteen online bestellen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan lichten we u de mogelijkheden graag toe.

Bestel de doos op maat

Direct online bestellen. We gaan er mee aan de slag, zodat u de doos of dozen op maat snel ontvangt.

Doos op maat bestellen

Online een doos op maat bestellen, gewoon via onze handige module. Doorloop de genoemde 4 stappen, op basis daarvan u de prijs berekent en direct een bestelling kunt plaatsen. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de doos of dozen op maat snel ontvangt en u daar meteen gebruik van kunt maken.

Vragen of een specifieke (grote) bestelling plaatsen voor de doos op maat? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

 • Uniek in Nederland
 • Gratis verzending
 • Snelle levering
 • Bedrukken op maat
 • Kleine oplage bestellen