Dozen bedrukken

Dozen bedrukken is onze specialiteit. Dat geldt voor grote aantallen en voor iedere kleine oplage. We kunnen een doos bedrukken vanaf 1 stuk, waarvoor we gebruik maken van digitale bedrukking. De kwaliteit daarvan is zeer goed en komt dicht in de buurt bij offset-bedrukking.

Dat betekent dat u voor het dozen bedrukken niet langer gebonden bent aan grote volumes, we kunnen u daar ook op kleinere schaal goed mee van dienst zijn. We bedrukken uiteraard zowel in zwart-wit als in kleur, waardoor we bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo kunnen afdrukken.

Dozen bedrukken in kleine oplage

Wilt u de dozen bedrukken in kleine oplage? Bij offset-bedrukking geldt er een minimaal aantal van 10 stuks, dat is dankzij digitale bedrukking niet langer het geval. We kunnen de dozen al bedrukken vanaf 1 stuk, zodat u de kwaliteit kunt ervaren of gebruik kunt maken van verschillende afmetingen en soorten dozen.

Tip: we adviseren u graag over het juiste type doos voor het product dat u wilt verzenden. Bovendien kunnen we u aan de hand van een voorbeeld laten zien hoe de bedrukking eruit komt te zien.

Online dozen bedrukken

U kunt online uw bestelling plaatsen. Wij zullen de dozen bedrukken, uiteraard op basis van uw maatwerkwensen. Dat betekent een doos die voldoende ruimte biedt om het product te verpakken, terwijl er aan de andere kant zo min mogelijk ‘lege ruimte’ overblijft.

Efficiënte verpakking inclusief bedrukking, al vanaf 1 stuk dankzij digitale bedrukking. Dat is hoe wij dozen bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u de verpakkingen online kunt bestellen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen