Dozen laten maken

Dozen laten maken voor uw producten? Des te beter de doos aansluit op de afmetingen en eigenschappen van het product, des te lager ook de transportkosten uitvallen. Zonder al teveel lege ruimte passen er meer verpakkingen in de transportwagen, waardoor u de investering eenvoudig terugverdient.

Op die manier kunt u dozen laten maken voor de producten die u wilt versturen. Netjes op maat, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat en u niet betaalt om lucht te vervoeren. Uiteraard kunnen we de dozen die u wilt laten maken bedrukken op de manier die u wenst.

Dozen laten maken en bedrukken

We kunnen de dozen bedrukken in kleine oplage met digitale bedrukking. Bij grotere oplagen maken we gebruik van offset-bedrukking. Dat betekent dat we u zowel bij kleine als bij grotere oplagen goed van dienst kunnen zijn. We bedrukken de dozen met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Uiteraard kunnen we ook slogans of andere teksten bedrukken, afhankelijk van wat u met de verpakking wilt vertellen. U kunt op die manier dozen laten maken die bijdragen aan de branding van uw organisatie.

Dozen op maat bestellen

Dozen op maat bestellen? U kunt dat eenvoudig online doen, bijvoorbeeld indien u op zoek bent naar specifieke kartonnen verpakkingen. We zorgen er daarmee voor dat u dozen kunt laten maken die u vervolgens kunt gebruiken om uw producten te verpakken. We helpen u te zorgen voor meer efficiëntie, zodat de transportkosten lager uitvallen en u de kosten bovendien gemakkelijk terug kunt verdienen.

Meer weten over dozen die u kunt laten maken, de kosten daarvan en de mogelijkheden voor uw producten? Neem contact op, we vertellen u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen