Dozen met logo

Dozen met logo zorgen voor een professionele uitstraling van uw verpakkingen. Gebruik uw logo op de verzenddoos om daarmee uw branding te verbeteren en de herkenbaarheid bij de doelgroep te vergroten. Professionele verpakkingen dankzij bedrukking in full-colour, zowel op basis van offset als digitaal.

Dat betekent dat we de dozen met logo desgewenst kunnen bedrukken in een kleine oplage. Uiteraard heeft u de keuze uit alle beschikbare formaten, waardoor we bijvoorbeeld postdozen kunnen bedrukken. U kunt online het gewenste type doos, het formaat en aantal doorgeven, zodat we daar snel mee aan de slag kunnen.

Dozen bedrukken in kleur en kleine oplage

We kunnen de dozen bedrukken in kleur, zowel met uw logo, bedrijfsnaam of slogan of een andere uiting. We maken graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u op voorhand goed kunt zien hoe dit eruit komt te zien. Na uw akkoord gaan we ermee aan de slag en zorgen we zo snel mogelijk voor de dozen met logo.

We kunnen de doos bedrukken in kleine oplage, dankzij digitale bedrukking is dat al mogelijk vanaf 1 stuk. We zullen de dozen bedrukken in kleur en maken daarvoor gebruik van uw logo of een willekeurig ander ontwerp dat u wilt laten aanbrengen.

Dozen met logo bestellen

De dozen met logo kunt u online bestellen, wij gaan daar direct voor u mee aan de slag. Heeft u specifieke wensen of wilt u een grote(re) bestelling plaatsen? Neem daarvoor contact met ons op. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden om de dozen te bedrukken in kleur, zodat u die online kunt bestellen en snel kunt inzetten.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen