Dozen op maat bestellen?

Dat kan in 4 handige stappen:

 1. Kies het type doos
  Maak een keuze uit de beschikbare soorten dozen, afhankelijk van de afmetingen en eigenschappen van het te verzenden product.
 2. Voer de gewenste afmetingen in
  Tip: kies het formaat niet te krap (voldoende verpakkingsruimte) en niet te ruim (‘lege ruimte voorkomen’). We adviseren u graag.
 3. Selecteer het aantal
  Bestel de dozen op maat, desgewenst al vanaf 1 stuk. Ook bij bedrukking van de dozen, met uw bedrijfsnaam of logo.

Bestel de doos op maat
Online de doos op maat bestellen, zodat we daar direct mee aan de slag kunnen. Standaard snel geleverd.

Bedrukte dozen op maat

De bedrukte dozen op maat combineren een maatwerk verpakking met bedrukking voor uw branding. We kunnen de dozen bijvoorbeeld bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bedrukking in zwart-wit en in kleur, desgewenst al vanaf 1 stuk dankzij digitale mogelijkheden. Tevens offset mogelijk, vanaf 10 stuks.

We zorgen er met de maatwerk dozen met bedrukking voor dat u de producten zowel efficiënt als professioneel kunt verpakken, om daarmee een goede indruk te maken op uw klanten, relaties of andere ontvangers.

Dozen op maat laten maken

Een set dozen op maat laten maken en benieuwd naar de kosten en specifieke mogelijkheden? Gebruik onze tool en doorloop de 4 verschillende stappen. Direct op de hoogte van de kosten en meteen bestellen.

Vragen over de dozen op maat of een specifieke (grote) bestelling plaatsen? Neem contact met ons op. We adviseren u graag over de beschikbare dozen en kunnen u helpen de juiste keuze te maken. We horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

 • Uniek in Nederland
 • Gratis verzending
 • Snelle levering
 • Bedrukken op maat
 • Kleine oplage bestellen