Dozenfabrikant

Gepakt is uw dozenfabrikant voor maatwerk. We zijn gespecialiseerd in alle gangbare soorten dozen, beschikbaar in de verschillende formaten om uw product zo efficiënt mogelijk te verpakken. We denken graag met u mee over het ideale formaat van de verpakking, net als het type doos en de eigenschappen daarvan dat het best geschikt is.

We zorgen er als dozenfabrikant voor dat u online de dozen op maat kunt bestellen, desgewenst inclusief bedrukking in kleur. Dat betekent dat u met de verpakkingen van uw producten een professionele indruk kunt maken, die sterk bijdraagt aan de branding van uw merk of organisatie.

Dozen op maat bestellen

U kunt online de dozen op maat bestellen, we zorgen er als dozenfabrikant voor dat u de keuze heeft uit een groot aantal modellen. Online kunt u aangeven welk type doos of verpakking u zoekt, net als het ideale formaat als het aantal dozen dat u nodig heeft.

Wij gaan er vervolgens voor u mee aan de slag en kunnen de bedrukking aanbrengen. Op die manier zorgen we er als dozenfabrikant voor dat u de verpakkingen professioneel kunt verzenden, uiteraard zo efficiënt mogelijk op basis van het ideale formaat voor de producten waar het om gaat.

Dozenfabrikant en specialist in bedrukking

We zijn zowel dozenfabrikant als specialist in bedrukking. Dat betekent dat u de dozen op maat kunt laten maken en dat we de dozen vervolgens meteen voor u kunnen bedrukken. Lever ons een ontwerp aan en we gaan daar mee aan de slag, desgewenst aan de hand van een digitaal voorbeeld.

Het is op die manier goed duidelijk hoe de doos eruit komt te zien, zodat we u daar als dozenfabrikant goed mee van dienst kunnen zijn. Vragen over de specifieke mogelijkheden of een (grote) bestelling plaatsen? Neem contact met ons op, dan leggen we u er graag over uit.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen