Dozengroothandel

In grote aantallen of juist met bedrukking in een kleine oplage: wij zijn uw dozengroothandel. Voor kleine ondernemers, het MKB en grote organisaties die veel verpakkingen nodig hebben. We zorgen er met onze verschillende verpakkingen, geschenkdozen, palletdozen en andere formaten voor dat we u altijd goed van dienst kunnen zijn.

Tip: we kunnen u als dozengroothandel goed adviseren over het ideale formaat van de verpakking. We helpen u zo min mogelijk lucht te vervoeren, waardoor u de transportkosten wellicht omlaag kunt brengen om uw investering meteen terug te verdienen.

Verpakking groothandel voor het MKB

We zijn uw dozengroothandel en specialist in verpakkingen, bijvoorbeeld voor het MKB. We leveren de dozen en verzendverpakkingen aan tal van ondernemingen die pakketten versturen aan hun klanten en daarvoor op zoek zijn naar het juiste karton.

We denken graag met u mee over de ideale verpakking. Het gaat dan om de afmetingen op basis van het product dat u wilt verzenden, net als de kwaliteit van het karton. De juiste keuze maken op basis van advies door de dozengroothandel? Neem daarvoor contact met ons op, dan denken we graag met u mee over de juiste verpakkingen vanuit onze groothandel.

Geschenkdozen en meer: dozengroothandel

We zijn een geschenkdozen groothandel en zijn bovendien gespecialiseerd in dozen voor pallets of andere formaten. In combinatie met een inlay of bedrukking op de verpakking: wij draaien onze hand er niet voor om. Dat betekent dat we u als dozengroothandel goed van dienst kunnen zijn met de verschillende soorten dozen en verpakkingen. Topkwaliteit karton in ieder formaat en op basis van het type doos dat u wilt bestellen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, zodat we u als dozengroothandel goed kunnen aangeven wat er mogelijk is en welke investering dat voor u oplevert.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen