Dozenleverancier

Dozenleverancier, dozengroothandel: we zijn uw specialist in kartonnen dozen die u eenvoudig online kunt bestellen. In een aantal gevallen eenvoudig vanuit onze online module. Geef aan welke dozen u wilt bestellen, wat daarvan het formaat moet zijn en hoeveel van de dozen u nodig heeft.

Wij gaan er als dozenleverancier dan voor u mee aan de slag, zodat u de kartonnen dozen online kunt bestellen en u daar vervolgens snel gebruik van kunt maken. We kunnen de dozen maken, leveren en ondertussen voor u bedrukken.

Kartonnen dozen bestellen

Een groot aantal kartonnen dozen bestellen, zodat u die kunt gebruiken om uw producten te verzenden? We zijn u daarmee graag op maat van dienst. Dat betekent dat u de keuze heeft uit allerlei specifieke formaten of dat we u goed kunnen adviseren.

We denken met u mee aan de hand van de producteigenschappen. Dat betekent dat we letten op de afmetingen, net als bijvoorbeeld het gewicht om de juiste kwaliteit van het karton te bepalen. Op die manier kunt u kartonnen dozen bestellen die de ideale keuze vormen om uw producten te verzenden. Desgewenst inclusief bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo.

Dozenleverancier en specialist in bedrukking

We zijn dozenleverancier en kunnen bovendien meteen zorgen voor de bedrukking van de verpakking. Dat betekent dat u kunt zorgen voor een professionele indruk, zowel bij de afnemer als anderen in de keten. Zorg voor de bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo. Op die manier wordt de doos die u bestelt en gebruikt een stukje branding voor uw organisatie.

We kunnen u als dozenleverancier goed adviseren over de mogelijkheden en er vervolgens voor zorgen dat u de juiste dozen ontvangt. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of stel uw eigen dozen samen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen