Dozenproducent

We zijn uw dozenproducent, gespecialiseerd in kartonnen dozen. Die kunt u in ieder formaat bestellen, op basis van de verschillende soorten dozen. Bovendien kunnen we het karton meteen voor u bedrukken. Laat uw bedrijfsnaam of logo op de doos drukken, zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken op uw afnemers en andere bedrijven in de keten.

Een doos laten bedrukken? We zorgen er als dozenproducent voor dat u iedere kartonnen doos kunt bestellen en dat we daar bovendien vlot mee aan de slag gaan. We maken standaard gebruik van offset-bedrukking voor de grote aantallen. Eventueel kunnen we kleinere aantallen digitaal bedrukken, zodat we u als dozenproducent altijd goed van dienst kunnen zijn.

Doos laten bedrukken door de producent

We zijn uw dozenproducent voor alle soorten en maten verpakkingen. Op zoek naar vouwdozen, wikkeldozen of wellicht palletdozen? Geen probleem, daar gaan we graag voor u mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we de dozen netjes voor u op maat maken.

Tip: we denken graag met u mee over het ideale formaat van de verpakking. We helpen u als dozenproducent zo min mogelijk lege ruimte te verzenden. Dat bespaart in de transportkosten, zodat u de investering zelfs eenvoudig kunt terugverdienen.

We hebben als dozenproducent veel ervaring met de verschillende soorten verpakkingen, de formaten en natuurlijk de kwaliteit van het karton. Daardoor kunt u online de kartonnen dozen bestellen die u wenst, met of zonder advies van onze zijde.

Kartonnen dozen bestellen bij de dozenproducent

Een groot aantal kartonnen dozen kopen om die te gebruiken voor de verzending van uw producten? We gaan er graag voor u mee aan de slag. We zorgen er als dozenproducent dan voor dat u efficiënte verpakkingen kunt bestellen om uw producten economisch te verzenden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of maak voor een aantal van de kartonnen dozen die u kunt bestellen gebruik van onze online module.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen