Fixeerverpakkingen

Fixeerverpakkingen bieden uiteenlopende mogelijkheden voor een degelijke en betrouwbare verzending van uw producten. We kunnen aan de hand van een technische tekening (.dxf-bestand) praktisch iedere fixeerverpakking maken. We zorgen daarin graag voor de vakverdeling of inlay op maat, bijvoorbeeld om glaswerk of flessen zonder problemen te verzenden.

Tip: neem voor het ontwerp van uw fixeerverpakking in relatie tot de inlay contact met ons op. We kunnen u dan concreet aangeven wat we voor u kunnen betekenen en wat we aan de andere kant van u verwachten.

Dozen met inlay of vakverdeling

We maken fixeerverpakkingen, net als dozen met inlay en dozen met een vakverdeling. Gebruik maken van een doos met 4 verschillende vakken voor grote flessen wijn? Op zoek naar de mogelijkheid om grote dozen in 40 of meer vakken te verdelen? We zorgen er met de fixeerverpakking op maat voor dat we iedere doos kunnen maken, afhankelijk van de manier waarop u die wilt inzetten.

Uiteraard kunnen we de fixeerverpakking bedrukken, net als de verschillende andere dozen. U gebruikt op die manier een doos met inlay of vakverdeling met uw bedrijfsnaam of logo, zodat u een professionele indruk kunt maken.

Fixeerverpakkingen op maat bestellen

Uiteraard kunt u de fixeerverpakkingen online eenvoudig op maat bestellen. We zorgen er als dozenfabrikant voor dat we u daarmee goed van dienst kunnen zijn. We zorgen voor de verpakking op maat, de inlay en de vakverdeling. Bovendien kunnen we er met de bedrukking op de fixeerverpakking voor zorgen dat u voor een professionele uitstraling kunt zorgen.

Vragen over de mogelijkheden van de fixeerverpakking of meer weten over de mogelijkheden voor een specifieke (grote) bestelling? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen