Geschenkdozen bedrukken

Geschenkdozen bedrukken en gebruik maken van een inlay voor een cadeauverpakking? We bieden u diverse mogelijkheden, zodat u de verpakking volledig naar wens kunt maken. Dat betekent een luxe geschenkdoos voor uw mooiste producten en goedkopere dozen met voordelige bedrukking voor de geschenken die u in grote aantallen verstuurt.

Op die manier kunnen we geschenkdozen bedrukken in een kleine of grotere oplage, afhankelijk van de manier waarop u er gebruik van wilt maken. We kunnen kleine kartonnen doosjes bedrukken of ons aan de andere kant richten op een veel groter formaat. Net waar u naar op zoek bent en uiteraard op basis van de producteigenschappen.

Dozen bedrukken in kleine oplage

Wilt u de dozen bedrukken in kleine oplage? We kunnen dan gebruik maken van digitale bedrukking. Voor de grotere aantallen maken we gebruik van de professionele offset-bedrukking.

In de beide gevallen kunnen we geschenkdozen bedrukken, uiteraard op de manier die u wenst. Dat betekent bedrukking met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam, net als met een bepaalde slogan of een andere uiting. Op die manier zorgen we voor de professionele uitstraling die u wenst, gewoon vanuit de verpakking die klanten van u ontvangen.

Geschenkdozen bedrukken: digitaal of in offset

We kunnen de geschenkdozen bedrukken door gebruik te maken van digitale of offset bedrukking. Op die manier kunt u bijvoorbeeld kartonnen dozen online bestellen en die vervolgens laten bedrukken. Gaat het u specifiek om kartonnen doosjes voor een cadeau met een inlay?

Neem contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden. We geven u graag aan welke soorten geschenkdozen we kunnen bedrukken, waardoor we u goed op maat van dienst kunnen zijn. Uiteraard zorgen we voor een scherpe prijs voor zowel de bedrukking, de verpakking als een eventuele inlay waar u gebruik van wilt maken.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen