Geschenkdozen

Onze geschenkdozen zijn een mooie keuze voor uw producten. Uiteraard zijn er verschillende varianten beschikbaar, zoals de fefco 427 postdoos of de fefco 215 met klepsluiting. U kunt op die manier gebruik maken van een geschenkdozen met deksel of een ander model dat we voor u kunnen bedrukken. Op die manier krijgt de doos een professionele uitstraling, dankzij het gebruik van uw bedrijfsnaam of logo.

Tip: er zijn ook inlays beschikbaar voor de geschenkdozen. Op die manier wordt het uitpakken automatisch een bijzonder moment, waardoor u met de doos belangrijke toegevoegde waarde kunt creƫren voor de ontvanger.

Geschenkdoos met deksel

De geschenkdoos met deksel zorgt voor een mooie presentatie, bijvoorbeeld in een schap. Houd er aan de andere kant rekening mee dat dit model minder goed geschikt is voor verzending. U kunt in plaats daarvan beter gebruik maken van de postdozen of de andere modellen die er beschikbaar zijn. We kunnen de geschenkdozen in verschillende varianten en formaten uitvoeren, waardoor we u daar netjes op maat mee van dienst kunnen zijn.

Wilt u de geschenkdozen bedrukken? Ook daar kunnen we u goed over adviseren. We maken standaard gebruik van offset bedrukking voor de grote aantallen. Gaat het om een kleine oplage? Dan kunnen we ter alternatief zorgen voor digitale bedrukking.

Geschenkdoos bedrukken en bestellen

Een geschenkdoos bedrukken en bestellen? U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres, net als wanneer u op zoek bent naar luxe dozen om te bedrukken. We zorgen er met de verschillende geschenkdozen en andere verpakkingen graag voor dat u de producten op een degelijke wijze kunt verzenden.

Vragen over de geschenkdozen of een offerte aanvragen voor het bestellen en bedrukken daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen