Kalender dozen

Kalender dozen kopen? Beschikbaar in diverse formaten, voor kleine tot grote kalenders. Op zoek naar een model met sluiting door middel van een insteekklep? Wij zorgen er daarmee voor dat u een degelijke doos kunt bestellen, die uitstekend geschikt is als verpakking voor een kalender.

De dozen zijn eenvoudig in het gebruik, zonder dat u daar tape voor nodig heeft. We spreken ook wel van schilderijverpakkingen of zelfs van Fefco 413, waarmee we de technische term hiervan benoemen. Op die manier koopt u kalender dozen die u kunt gebruiken om kalenders of schilderijen te verpakken, altijd op basis van de hoogste kwaliteit.

Schilderijdozen en verpakkingen

De kalenderdozen zijn ook goed geschikt voor de verpakking van schilderijen. Het gaat om producten met een relatief grote hoogte en breedte, terwijl de dikte enorm meevalt. Dergelijke producten vragen om een stevige verpakking, zodat er onderweg geen beschadigingen optreden. Aan de andere kant wilt u de producten zo efficiënt mogelijk verzenden of opbergen.

De kalender dozen zijn daar uitstekend voor geschikt. Goed af te sluiten door middel van de insteekklep, terwijl u ze zonder tape in elkaar zet en er vervolgens op een degelijke manier gebruik van kunt maken.

Kalender dozen kopen

Uiteraard kunnen we u adviseren over de kalenderdozen die u kunt kopen, net als de schilderijdozen die er beschikbaar zijn. Benieuwd naar de verschillende formaten of meer weten over de kwaliteit van het karton dat we daarvoor gebruiken? We vertellen u er graag meer over en kunnen een vrijblijvende offerte uitbrengen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen