Karton op maat gesneden

Karton op maat gesneden: eenvoudig online te bestellen. We zorgen voor kartonnen platen in het gewenste formaat, waarbij we u ook kunnen adviseren over de dikte daarvan. Vertel ons over de manier waarop u er gebruik van zal maken en we kunnen u aangeven waar het karton aan dient te voldoen. Op die manier zorgen we niet alleen voor een karton plaats op maat. We voorkomen daarnaast dat u een te hoge kwaliteit gebruikt of zorgen er juist voor dat de kwaliteit netjes voldoet.

Karton plaat op maat

We zorgen voor een karton plaats op maat, door die voor u in de gewenste afmetingen te snijden. Dat kunnen we doen voor grote aantallen, zodat u de karton platen kunt kopen die u nodig heeft voor uw verpakkingen of andere toepassingen. Indien u ons kunt aangeven hoe u er gebruik van zal maken gaan we daarmee aan de slag en kunnen we u wellicht adviseren. We denken graag met u mee over het karton op maat gesneden. Twee zien meer dan één, waardoor we u mogelijk kunnen helpen het karton slimmer in te zetten.

Karton platen kopen: op maat gesneden

Karton platen kopen en daarvoor op zoek naar maatwerk? We maken kartonnen verpakkingen tot aan luxe geschenkdozen, waardoor we u ook met een plaat karton op maat uitstekend van dienst kunnen zijn. We zorgen er daarmee voor dat u het karton direct kunt gebruiken in de toepassing die u nodig heeft. Geen noodzaak meer om het nog op maat te maken, dat doen wij alvast voor u.

Meer weten over het op maat snijden van de kartonnen platen of de mogelijkheden op het gebied van bedrukking? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen