Kartonnen doosjes

Kartonnen doosjes vormen de ideale keuze om producten zo efficiënt mogelijk te verzenden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een postdoos, al zijn er ook andere exemplaren beschikbaar. Wilt u er met de doosjes voor zorgen dat ze door de brievenbus passen of er een geschenkdoos van maken? We bieden verschillende mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld de kleine doosjes met deksel, die opengaan als een cadeauverpakking.

Op die manier stemmen we de doosjes van karton graag af op de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Met een klepsluiting als verpakking voor in een schap of zonder deksel op het moment dat u de dozen wilt verzenden.

Kleine doosjes met deksel

We denken graag met u mee over de kartonnen doosjes die er beschikbaar zijn. De kleine doosjes met deksel zorgen bijvoorbeeld voor een mooie verpakking in het schap en maken het leuk om het doosje te openen. Voor de verzending per post zijn ze aan de andere kant minder goed geschikt. Wilt u kleine kartonnen doosjes kopen? Dan is het verstandig om goed na te denken over de manier waarop u er gebruik van zal maken. Wij zorgen ervoor dat we u daar goed over kunnen adviseren, bijvoorbeeld als het gaat om de keuze met of zonder deksel.

Kleine kartonnen doosjes kopen

Kleine kartonnen doosjes kopen, dat doet u gewoon online. We voeren een breed en diep assortiment, van kleine doosjes die u goed kunt gebruiken tot complete kartonnen platen die we tevens kunnen bedrukken.

Op die manier bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om karton, doosjes of de combinatie daarvan. Van kleine doosjes met deksel voor een geschenkverpakking tot de meer eenvoudige modellen: we gaan er meteen voor u mee aan de slag.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen