Kartonnen dozen

Kartonnen dozen bestellen? Maatwerk vanuit onze handige module voor de meest voorkomende soorten en een snelle offerte op maat voor de rest van het assortiment. We zorgen op die manier voor grote kartonnen dozen om veel te verpakken en aan de andere kant voor heel kleine doosjes die goed geschikt zijn als geschenk.

Altijd op maat, zodat u de dozen kunt gebruiken voor een efficiƫnte verzending van uw producten. De ideale keuze voor verzending, desgewenst zelfs inclusief bedrukking. We bedrukken de kartonnen dozen op maat en zorgen er daarmee voor dat u een professionele indruk kunt maken. Op die manier maakt u met de dozen van karton altijd een goede keuze.

Grote kartonnen dozen op maat

We kunnen zowel de grote kartonnen dozen als de kleine exemplaren netjes op maat leveren. Dat betekent een doos die aansluit bij de grootte van uw product. Bovendien houden we rekening met andere eigenschappen, zoals het gewicht daarvan. Op die manier stemmen we de kwaliteit van het karton af op het product dat u wilt verzenden of de manier waarop u er gebruik van wilt maken.

De kartonnen dozen op maat zijn zowel in een klein als groot formaat op die manier een goede keuze. Bovendien helpen we u graag bij het bepalen van de juiste bedrukking of de keuze voor een dikker of dunner karton.

Kartonnen dozen bestellen

Kartonnen dozen bestellen en benieuwd naar de mogelijkheden? Van grote kartonnen dozen tot kleine geschenkdozen, wij zorgen voor een breed assortiment. Bekijk de verschillende mogelijkheden en gebruik onze online module of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Vragen over de dozen en het karton? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen