Kartonnen platen bedrukken

Kartonnen platen bedrukken en daarvoor op zoek naar een specialist? We kunnen het karton leveren in heel kleine tot heel grote formaten. Bovendien zorgen we graag voor de bedrukking. Standaard in offset voor de grote aantallen, maar eventueel ook digitaal beschikbaar voor een kleinere oplage.

Houd er rekening mee dat we met offset bedrukking voor de kartonnen platen de beste resultaten behalen. U kunt dan rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl u zowel voor de kartonnen plaat als de bedrukking een scherpe prijs betaalt.

Massief kartonnen platen

De massief kartonnen platen kunnen we bedrukken op de manier die u wenst, net als de andere uitvoeringen van het karton. Dat betekent dat we met u mee kunnen denken over de samenstelling van het karton voor de platen, net als met de bedrukking. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo? We controleren de haalbaarheid en kunnen u meteen aangeven wat we daarin voor u kunnen betekenen. Op die manier kunnen we de kartonnen platen bedrukken, uiteraard netjes op maat zodat u er goed gebruik van kunt maken.

Kartonnen platen bestellen en bedrukken

Wilt u kartonnen platen bedrukken? U kunt ze online bestellen en aangeven hoe de bedrukking eruit moet zien. Net als bij de lange dozen en andere soorten verpakkingen die er beschikbaar zijn. We werken netjes op maat en maken standaard gebruik van de hoogwaardige offset-bedrukking. Dat betekent de beste kwaliteit voor uw karton en bedrukking, zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken.

Vragen over de kartonnen platen en de bedrukking die we kunnen aanbrengen? Meer weten over de werkwijze en wanneer u de bedrukte platen van ons kunt verwachten? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen