Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn de ideale accessoires voor verkoop- en verzendverpakkingen. Ze zijn geschikt om palletladingen mee af te dekken tegen stof en vuil of kunnen dienst doen als bodem en tussenlaag. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden van de kartonnen platen, net als over de kwaliteit die we garanderen.

Uiteraard kunt u de kartonnen platen op maat bestellen, bijvoorbeeld in combinatie met de dozen die u nodig heeft. De kartonnen plaat is desgewenst gewoon per stuk verkrijgbaar, zodat u daarmee kunt experimenteren en u de kwaliteit daarvan zelf kunt ervaren.

Kartonnen platen op maat

Met de kartonnen platen op maat kunt u die inzetten ter bescherming, als bodem of tussenlaag om de verpakking op een stevige wijze in elkaar te zetten. Uiteraard heeft u de keuze uit een aantal standaardformaten, bijvoorbeeld in A5, A4 of A3. De kartonnen platen zijn beschikbaar als formaat voor een kwart Europallet, een halve Europallet, een Europallet of bijvoorbeeld een Blokpallet.

We zorgen er met de verschillende kartonnen platen per stuk en op maat voor dat u die eenvoudig online kunt bestellen, om daar in uw verpakkingen en verzendingen gebruik van te maken. We adviseren u graag over de benodigde kartonkwaliteit en de toepassingen daarvan, zodat u hier een goede keuze uit kunt maken.

Kartonnen platen online bestellen bestellen

De kartonnen platen kunt u eenvoudig online bestellen, zowel los als in combinatie met de dozen op maat die u nodig heeft. Bestelt u bijvoorbeeld dozen met logo? Bestel er dan desgewenst ook meteen de kartonnen platen op maat bij om die in de verpakkingen te kunnen gebruiken.

Bestel de kartonnen platen eenvoudig online, net als de dozen die u nodig heeft. Onze handige module maakt het eenvoudig om het juist type, formaat en vervolgens aantal door te geven, zodat we daarmee aan de slag kunnen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen