Kartonnen verpakkingen bedrukken

Kartonnen verpakkingen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo? Het is de ideale keuze voor uw branding. Zorg ervoor dat uw verpakking bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw organisatie. Uw bedrijfsnaam en logo op de verpakkingen van uw producten.

We kunnen alle kartonnen verpakkingen bedrukken, zowel in kleine oplage door middel van digitale bedrukking als met offset-bedrukking voor grotere aantallen. Op die manier kunnen we u in alle situaties goed van dienst zijn. We kunnen de dozen bedrukken in kleur, zodat u daar gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst.

Dozen bedrukken in kleine oplage

Dozen bedrukken in kleine oplage? Daarvoor maken we gebruik van digitale bedrukking. We zorgen voor bedrukking in hoge kwaliteit, al blijft het de offset-bedrukking die altijd de beste resultaten zal opleveren. Desalniettemin kunnen we u op deze manier wel goed van dienst zijn bij kleinere aantallen.

Gaat het u om grotere aantallen? Dan kunnen we kartonnen verpakkingen bedrukken met offset-bedrukking. Dat betekent lage drukkosten en mogelijkheden in full-colour. We bedrukken uw bedrijfsnaam, logo, een slogan of een andere uiting die u wilt aanbrengen. Op die manier zorgen we voor maatwerk bedrukking op de kartonnen verpakking waar het u om gaat.

Kartonnen verpakkingen bedrukken

Kartonnen verpakkingen bedrukken en benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen u bijvoorbeeld goed van dienst zijn met een wikkeldoos, net als met tal van andere verpakkingen. Dat betekent dat we de dozen bedrukken met de uiting die u wenst, netjes in kleur.

Laat uw dozen bedrukken in kleur of vraag onze specialisten naar meer informatie over de mogelijkheden. Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over. Bovendien brengen we u een scherpe offerte uit voor goedkope bedrukking van kartonnen verpakkingen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen