Kleine doosjes bedrukken

We zijn uw dozenproducent en kunnen daardoor goed uit de voeten met zowel kleine doosjes, grote verpakkingen als specifieke wensen om er een geschenk van te kunnen maken. We adviseren u graag over het juiste formaat van de verpakking om uw producten zo efficiƫnt mogelijk te verzenden en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden tot bedrukking.

Op die manier kunnen we kleine doosjes bedrukken of bijvoorbeeld dozen bedrukken in een kleine oplage. In dat laatste geval moeten we gebruik maken van digitale bedrukking. De kwaliteit is goed, maar niet zo hoog als bij de professionele offset-bedrukking die we voor grotere aantallen gebruiken.

Dozen bedrukken in kleine oplage

We kunnen de dozen bedrukken in kleine oplage en ons daarmee richten op zowel grote verpakkingen als kleine doosjes. Gaat het om geschenkverpakkingen met een inlay of bent u vooral benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over en kunnen met u meedenken over de ideale keuze voor uw producten.

Bovendien kunnen we de kleine doosjes bedrukken in kleur. Dat betekent dat we uw logo of bedrijfsnaam kunnen aanbrengen. Professionele branding op uw verzendverpakkingen, zodat u daarmee in de keten en bij de afnemer een goede indruk kunt maken.

Luxe kleine doosjes bedrukken

We kunnen luxe kleine doosjes bedrukken met een inlay voor een perfecte presentatie. In plaats daarvan grotere verpakkingen tot aan palletdozen bestellen en laten bedrukken? Geen probleem, we kunnen u met de verschillende formaten goed van dienst zijn.

We zijn uw specialist op het gebied van kartonnen verpakkingen en de bedrukking daarvan. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, dan geven we u graag aan wat er concreet mogelijk is.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen