Kleine doosjes

Kleine doosjes zijn uitermate geschikt voor leuke cadeautjes en kleine producten die u op een professionele wijze wilt verzenden. Bekijk bijvoorbeeld de kleine kartonnen doosjes met deksel en de andere geschenkverpakking. Desgewenst met een inlay of bedrukking met uw bedrijfsnaam en logo, zodat u de producten en cadeautjes op een professionele wijze kunt presenteren.

Er zijn verschillende kleine doosjes beschikbaar. Vanaf 50 x 50 x 25mm voor een kleine verpakking, die ook gewoon door de brievenbus past om de verzendkosten te drukken. U heeft de keuze uit allerlei kleine cadeaudoosjes en andere verpakkingen. Gebruik een postdoos, een vouwdoos of bijvoorbeeld een brievenbusdoosje en een doosje met klepsluiting.

Kleine kartonnen doosjes met deksel

De kleine kartonnen doosjes met deksel zijn een goede keuze voor brievenbuspost, net als voor andere kleine producten die u wilt verzenden. We denken graag met u mee over het gebruik van kleine verpakkingen. Op basis van het dunste kartonnen of in een dikker materiaal, voor meer stevigheid en een veilige verzending naar ieder adres.

We adviseren u graag over de kleine doosjes die er beschikbaar zijn en hoe u daar gebruik van kunt maken. We denken met u mee op basis van de producteigenschappen, zodat u daar het juiste kleine doosjes bij kunt vinden om die goed te kunnen verzenden.

Kleine doosjes bestellen

De kleine doosjes bestellen? Of vooral op zoek naar goedkope dozen? U bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres. We zorgen er met de kleine cadeaudoosjes en andere kleine verpakkingen voor dat u die eenvoudig online kunt bestellen. Van de kleine kartonnen doosjes met deksel tot de andere modellen: u bent bij ons aan het juiste adres. Bestel direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan, dan gaan wij ermee aan de slag.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen