Klepdozen met Zweedse sluiting

Ons aanbod aan kartonnen dozen is divers, we zorgen er bijvoorbeeld met de klepdozen met Zweedse sluiting voor dat u de ideale verkoopverpakking kunt gebruiken. De dozen zorgen met een mooie bedrukking voor een professionele uitstraling, terwijl de sluiting heel eenvoudig werkt.

De klepdozen met Zweedse sluiting kunt u gewoon zonder tape gebruiken, het is voldoende om de 4 flappen naar binnen te vouwen. Er is sprake van een autolock bodem, waardoor de doos zichzelf als het ware netjes sluit en zorgt voor een stevige basis.

Doos op maat met autolock bodem

Uiteraard kunt u binnen de klepdozen met Zweedse sluiting gebruik maken van een doos op maat, standaard voorzien van de autolock bodem. Dat betekent een kwalitatief goede verzenddoos of verkoopverpakking, waarbij er geen tape aan te pas komt om die netjes af te sluiten.

We kunnen de klepdozen met Zweedse sluiting bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, zodat u daarmee bovendien kunt zorgen voor een professionele presentatie van uw producten.

Klepdozen met Zweedse sluiting bestellen

De juiste klepdozen met Zweedse sluiting bestellen? We zorgen voor een doos op maat, op basis van de afmetingen en eigenschappen van het product waar het om gaat. Bekijk online de ideale afmetingen voor de doos of neem contact op voor een specifieke (grote) bestelling. We vertellen u er dan graag meer over, net als over de autolock bodem die we gebruiken.

Op die manier zijn de klepdozen met Zweedse sluiting een uitstekende keuze als verkoopverpakking. Gebruik een verzenddoos die zich gemakkelijk laat sluiten, beschikbaar in de diverse grote en kleine formaten.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen