Kokerdozen bedrukken

Kokerdozen met bedrukking zijn de ideale keuze voor flessen wijn, andere dranken en andere langwerpige producten. We zorgen voor een stevige doos op maat, die we desgewenst met uw logo of bedrijfsnaam kunnen bedrukken.

We kunnen de kokerdozen bedrukken, die u online kunt bestellen aan de hand van 4 eenvoudige stappen. Uiteraard zijn er verschillende modellen beschikbaar. Maak bijvoorbeeld gebruik van de postdozen, de Amerikaanse vouwdozen of de Amerikaanse vouwdozen met overslaande kleppen.

Tip: de juiste koperdoos bij uw product kiezen? Neem contact op, dan adviseren we u graag op basis van de afmetingen en eigenschappen van het product.

Wijndozen: kartonnen verzendkokers

Veel van de kokerdozen die we bedrukken worden gebruikt als wijndozen. Het zijn handige kartonnen verzendkokers, goed te gebruiken om een fles wijn of andere drank te verzenden. Dat kan uiteraard in combinatie met bedrukking van de doos, bijvoorbeeld om uw bedrijfsnaam of logo hierop aan te brengen.

We kunnen de kokerdozen bedrukken op de manier die u wenst en bovendien verschillende afmetingen leveren, zodat de doos netjes voldoet aan de specificaties waar u naar zoekt. De kartonnen verzendkokers zijn voor verschillende toepassingen geschikt, waar we u graag meer over vertellen.

Online bestellen: kokerdozen bedrukken

De te bedrukken kokerdozen kunt u online bestellen. Het zijn wijndozen of kartonnen verzendkokers voor andere producten, afhankelijk van hoe u daar gebruik van wenst te maken. We gaan er meteen voor u mee aan de slag, zodat we de dozen vlot kunnen bedrukken en u die snel in huis heeft.

Bekijk de mogelijkheden om kokerdozen en kartonnen dozen te bedrukken, aan de hand van onze handige bestelmodule. Liever persoonlijk contact? We horen graag van u, voor een advies op maat.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen