Luxe dozen bedrukken

Luxe dozen bedrukken in hoge kwaliteit? Dan is offset bedrukking daarvoor het best geschikt. We zorgen daarmee voor de hoogst mogelijke kwaliteit bedrukking, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam of logo. Tegelijkertijd zorgen we er met de luxe dozen voor dat u ook daarmee een goede indruk kunt maken.

Het gaat bijvoorbeeld om de geschenkdozen die er beschikbaar zijn. We kunnen die uitvoeren met een klepsluiting om het openen al bijzonder te maken en desgewenst zorgen voor een inlay. Op die manier kunt u het product op een luxe wijze presenteren, door gebruik te maken van de luxe verpakkingen die er beschikbaar zijn.

Luxe dozen met deksel

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de luxe dozen met deksel. Ze vormen een populaire keuze in combinatie met de inlays. We zorgen er daarmee voor dat uw product meteen mooi naar voren komt, om het uitpakken daarvan een bijzonder moment te maken voor de ontvanger.

We kunnen de luxe dozen bedrukken, zowel met deksel als in een van de andere uitvoeringen. Heeft u een bepaalde luxe geschenkdoos op het oog of bent u juist benieuwd naar wat er beschikbaar is? Daar kunnen we u goed over adviseren, om u daar vervolgens vlot mee van dienst te zijn.

Luxe geschenkdoos bedrukken

We kunnen iedere luxe geschenkdoos bedrukken, zoals we ook al het karton op maat kunnen snijden. We zijn uw specialist in (luxe) kartonnen dozen ter verpakking, met bedrukking voor een professionele uitstraling. Op die manier zorgen we ervoor dat u hiermee een goede indruk kunt maken op uw klanten en anderen in de keten.

Heeft u vragen over de luxe dozen die we bedrukken of wilt u meer weten over de verschillende soorten geschenkdozen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen