Luxe geschenkdoos

De luxe geschenkdoos is een mooie keuze voor uw producten. Beschikbaar in verschillende vormen, zoals de postdoos (Fefco 427) of de doos met klepsluiting (Fefco 215). We zorgen er met de diverse verpakkingen voor dat u de producten mooi kunt verzenden en dat het uitpakken daarvan een bijzonder moment wordt.

Tip: we kunnen de luxe verzenddoos tevens voorzien van een inlay. Op die manier kunt u het product nog wat meer aandacht geven, zodat u daarvoor de waarde creƫert die het verdient.

Luxe geschenkdoos met deksel

De luxe verzenddoos met deksel bestellen? We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een klepsluiting. Het grote voordeel daarvan is dat het uitpakken ervan eenvoudig is en bovendien voor een bijzonder moment zorgt. Houd er aan de andere kant rekening mee dat deze doos over het algemeen wat meer kwetsbaar is tijdens de verzending.

Het alternatief is een postdoos met een smaller formaat, mits dat aansluit bij de eigenschappen van uw producten natuurlijk. Het is dan zelfs mogelijk om gebruik te maken van luxe geschenkdozen die gewoon door de brievenbus passen.

Geschenk doos bestellen

Van de geschenk doos tot de opbergdoos, we zorgen er altijd voor dat we u netjes op maat van dienst kunnen zijn. Dat betekent een maatwerk verpakking op basis van zowel de eigenschappen als de afmetingen van het product waar het om gaat. Op die manier voorkomt u dat u lucht zal verzenden. In plaats daarvan past het product precies in de geschenkdoos en kunt u daar op een efficiƫnte wijze mee omgaan. Uiteraard kunnen we de luxe geschenkdozen ook professioneel bedrukken. Meer weten of meteen een offerte aanvragen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen