Opbergdozen

Opbergdozen bieden verschillende mogelijkheden, altijd om spullen en materialen op te bergen. Gebruik de grote dozen bijvoorbeeld in een magazijn. De grootste formaten zijn onder andere goed geschikt voor buizen, platen en onderdelen van machines. Uiteraard maakt u daarvoor gebruik van een stevige kwaliteit karton. Op die manier kunt u de opbergdoos met deksel gemakkelijk stapelen, zelfs als er zware spullen in zitten.

Bovendien zijn er opbergdozen met speciale vormen beschikbaar, zoals in een driehoek of een koker. Op die manier kunt u allerlei kantoorartikelen en andere bijzondere spullen opbergen. We helpen u graag de juiste kartonnen opbergdozen te vinden bij de spullen die u wilt opruimen.

Opbergdoos met deksel

Een opbergdoos met deksel zorgt ervoor dat u de spullen uit het zicht op kunt ruimen, terwijl u er altijd weer gemakkelijk bij kunt. Het is voldoende om het deksel op te tillen, zodat u er wat bij kunt leggen of weer wat uit kun halen. Binnen de opbergdozen kunt u verder bijvoorbeeld gebruik maken van de bureaudozen en dozen voor CD’s of andere mediadragers, zodat u die altijd bij de hand heeft en ze toch uit het zicht kunnen.

Kartonnen opbergdozen bestellen

Net als bij de kartonnen verpakkingen kunnen we de opbergdozen leveren in de verschillende afmetingen en zelfs met bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo. Dat betekent dat u er professioneel gebruik van kunt maken. Alles netjes opbergen in dozen, terwijl u tevens zorgt voor een stevige toepassing en desgewenst een professionele uitstraling door middel van de bedrukking daarop. Meer weten of direct de opbergdozen op maat bestellen? Neem contact met ons op, we zijn u er graag mee van dienst.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen