Disclaimer

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud en foto’s op deze website. De informatie en gebruikte foto’s op de webshop zijn met grootste zorgvuldigheid samengesteld. www.gepakt.nl aanvaard geen enkele vorm van aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruik van de informatie of foto’s.
Mocht u naar aanleiding van de informatie op onze website toch nog met vragen of onduidelijkheden zitten omtrent het bestellen of leveren van de dozen, neemt u dan aub contact met ons op zodat we e.e.a. vooraf kunnen toelichten. Zo voorkomen we onnodige misverstanden die de kwaliteit van onze producten en service zouden kunnen belemmeren. Aangezien iedere doos, en ieder ander product welke u op deze website vindt, op maat gemaakt is, is alles uniek. Dit is de reden dat u de bestelde dozen of alle andere artikelen niet kunt retourneren of ruilen.

Hebben wij een foutje gemaakt bij de productie van uw dozen of andere artikelen? Uiteraard komen wij in dit geval met een passende oplossing!

Heeft u vragen? Neem contact op met info@gepakt.nl