Leveringsvoorwaarden

De minimale afname is per product verschillend. De prijzen die worden genoemd op onze website zijn in euro’s exclusief BTW. Bij de productie van dozen hanteren wij standaard een aflevermarge van 90-110% van de bestelde hoeveelheid. De uiteindelijk geleverde aantallen zullen aan u worden gefactureerd. Aangezien iedere doos, en ieder ander product welke u op deze website vindt, op maat gemaakt is, is alles uniek. Dit is de reden dat u de bestelde dozen of alle andere artikelen niet kunt retourneren of ruilen.

Afmetingen dozen en verpakkingen
Wij vragen u om de binnenmaat van de doos te bestellen. De afmetingen worden weergegeven in lengte x breedte x hoogte. U kunt zelf kiezen of u dat in centimeters of millimeters wilt doen. Wij van www.gepakt.nl werken altijd met millimeters.

België
Bij www.gepakt.nl is het ook mogelijk om te bestellen vanuit België. De bestelling ontvangen wij graag via onze webshop en wij hebben voor een bestelling uit België uw BTW nummer nodig. Betaling verloopt via Mister Cash. Aan bestellingen die geleverd dienen te worden in België kunnen vrachtkosten verbonden zijn, informeert u hierover alvorens