Wie zijn wij

Kris Nijland
15 jaar geleden ben ik begonnen in de verpakkingsindustrie. Een enerverende industrie waar ik de kneepjes van het vak heb geleerd. De ervaring die ik in de loop der jaren op heb gedaan gebruik ik nu om van Gepakt BV een succes te maken. Maar waar zijn wij zonder u? Het antwoord is simpel: Nergens. Daarom wil ik samen met u bouwen aan de toekomst. Niet alleen aan die van Gepakt BV maar ook aan die van u. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als je elkaar aanvult er mooie dingen ontstaan. U heeft verstand van uw product en wij van verpakkingen dus we hebben samen alle ingrediënten in huis om de beste en mooiste verpakking voor uw product te maken. Uit onderzoek is gebleken dat de verpakking grote invloed heeft op het koopgedrag van mensen bewust en onbewust. Denk er maar eens over na. Mocht u vragen hebben kunt u ons bellen op nummer 085 1300750 of een mail sturen naar info@gepakt.nl

Lilian de Roos-Meints
Creatief denken en technisch uitvoeren zijn mijn twee belangrijkste eigenschappen die ik u kan bieden om u van dienst te zijn. van huis uit industrieel product ontwerper, kan ik u helpen met de gewenste (opmaat gemaakte) verpakking en het grafisch ontwerp daarvan. Samen vinden we de perfecte oplossing.

Gepakt BV is een jonge onderneming met een state of the art machinepark. Snelheid, customer excitement en efficiëntie is de missie van Gepakt BV. Het idee van Gepakt.nl is geboren uit het feit dat (bijna) alles verpakt moet worden en online winkelen de laatste jaren een enorme groei heeft door gemaakt. Al deze webshops hebben verpakkingen nodig! Uiteraard zijn er enkele grote maar het overgrote deel is (nog) klein en er komen iedere dag nieuwe bij. Tevens beginnen de traditionele winkeliers ook steeds meer hun producten online aan te bieden, gelijk hebben ze. Echter de aantallen zijn relatief laag en de kleinere webshop houder is vaak aangewezen op een groothandel in dozen die behoorlijke prijzen vragen voor dozen welke vaak niet van de juiste kwaliteit of afmeting zijn en al helemaal niet bedrukt zijn. Gevolg veel vulmateriaal en niet representatieve verzendverpakkingen. Kortom geen ideale situatie. Gepakt.nl heeft de oplossing door het online aanbieden van: Kleine aantallen verpakkingen (1 tot 1000st), bedrukt of onbedrukt, exact op maat, in de juiste kwaliteit, snelle levering en online keuze hulp in 3 stappen. Kortom, wel een ideale situatie! Uniek? Ja, omdat Gepakt.nl een snellere levertijd heeft, goedkoper is in met name de lage aantallen, geen restricties heeft qua bedrukken en in de bestel module uitgaat van het te verpakken product en niet vanuit de doos. Wij vragen uit in 3 stappen, zodanig dat iedereen zonder enige kennis van karton de juiste doos geleverd krijgt.

Naast dozen kunt u bij Gepakt BV ook terecht voor bijvoorbeeld: Foto’s op plexiglas, metaal, forex, dibond etc. Tevens kunnen wij uw beurswanden, POS materialen, spandoeken, banners en signings verzorgen.

Kortom, bij Gepakt.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te promoten.