Palletdozen bedrukken

Laat uw palletdozen bedrukken en zorg daarmee voor een professionele uitstraling tijdens het transport. We kunnen u van dienst zijn met de bedrukking van bijvoorbeeld Euro-pallets, zodat u daarmee een goede indruk kunt maken.

Tip: houd er rekening mee dat een pallet een afmeting heeft van 1200 x 800mm. Indien u dat opgeeft als de binnenmaat krijgt de doos een te grote afmeting van 1214 x 814mm. Zorg er dus voor dat u rekent met de buitenmaten van de palletdozen die u wilt bedrukken.

Op die manier kunnen we palletdozen of een andere verpakking bedrukken. Dat kan gewoon in kleur, waarmee we er graag voor zorgen dat u kunt werken aan de branding van uw organisatie.

Dozen bedrukken in kleur

We kunnen de palletdozen bedrukken in kleur. Hiervoor maken we gebruik van dik BC-golf karton (7mm). Dit is een stevige keuze met een binnenmaat van bijvoorbeeld 1185 x 785mm. Op die manier is de buitenmaat gelijk aan 1200 x 800mm en is de doos goed geschikt voor op een Euro-pallet.

Uiteraard kunnen we ook andere formaten palletdozen bedrukken. Gaat het u bijvoorbeeld om 1200 x 1000 of wellicht 800 x 600? Wij helpen u bij de berekening van de juiste binnenmaat. We kunnen daardoor de palletdozen of verpakking bedrukken in kleur en er daarmee voor zorgen dat u er professioneel gebruik van kunt maken.

Palletdozen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

We zijn uw dozenleverancier en specialist in bedrukken. We bedrukken de palletdozen in kleur, bijvoorbeeld met uw logo of bedrijfsnaam. Dat betekent professioneel transport in uw bedrijfskleuren, zodat u zowel voor de klant als de hele keten goed herkenbaar kunt zijn. Werken aan de uitstraling van uw pakketten en daarom palletdozen bedrukken? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen