Platte dozen bedrukken

Platte dozen bedrukken biedt de mogelijkheid die in te zetten voor uw branding. Met de bedrukking zorgt u eenvoudig voor een meer professionele uitstraling, bijvoorbeeld dankzij uw bedrijfsnaam of het logo op de verpakking.

De platte dozen zijn beschikbaar in een aantal verschillende soorten en maten. We kunnen in alle gevallen zorgen voor de bedrukking, waardoor u daar eenvoudig gebruik van kunt maken. We kunnen praktisch iedere verpakking bedrukken, uiteraard volledig in kleur. Ook in kleine oplagen, al mogelijk vanaf 1 stuk dankzij digitale bedrukking.

Diverse kartonnen dozen bedrukken

We kunnen de platte dozen bedrukken, net als een groot aantal andere verpakkingen van karton. Dat betekent dat we in principe alle kartonnen dozen kunnen bedrukken, zelfs wanneer er sprake is van fixeerverpakkingen met inlays. We zorgen er daarmee voor dat u gebruik kunt maken van een verpakking op maat, waarbij wij ervoor zorgen dat u kunt rekenen op een professionele uitstraling.

U kunt onze handige online tool gebruiken om het type platte of andere kartonnen doos te kiezen, het formaat te bepalen en aantal te geven hoeveel van de dozen u wilt bestellen. Wij gaan daar vervolgens meteen mee aan de slag, net als met de bedrukking van de verpakking.

Platte dozen bedrukken en bestellen

U kunt online de platte dozen laten bedrukken en die meteen bestellen, zodat wij de verwerking en verzending daarvan in orde kunnen maken. Dat betekent dat u de platte dozen vlot tot uw beschikking heeft, om de producten te verpakken en die desgewenst inclusief de bedrukking te verzenden. Op die manier maakt u een professionele indruk.

Platte dozen bedrukken en benieuwd naar de mogelijkheden voor specifieke (grote) bestellingen? Neem contact met ons op, dan vertellen we daar graag meer over.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen