Platte dozen

Platte dozen zijn er in verschillende soorten en maten, altijd op basis van hoogwaardig karton van goede kwaliteit. De platte kartonnen doos is goed geschikt voor de verzending van verschillende producten. Bekijk de verschillende soorten dozen in deze categorie en bestel die eenvoudig online, uiteraard in het formaat dat u nodig heeft voor uw producten.

Bekijk de platte doos met deksel en de andere platte kartonnen dozen, altijd volledig op maat en beschikbaar in het aantal dat u nodig heeft. Desgewenst inclusief bedrukking, voor een professionele uitstraling van de producten die u verzendt. Op die manier maakt u met de platte doos altijd een goede keuze.

Platte doos met deksel of ander model

De platte dozen kunnen we aanbieden in een aantal verschillende uitvoeringen. Bekijk bijvoorbeeld de postdoos en het type kalenderverpakking. In de beide gevallen een platte doos, maar toch met een andere opbouw en daardoor geschikt voor andere soorten producten. Verder kunt u denken aan de brievenbusverpakkingen en de vouwdozen, allemaal varianten van de platte dozen.

Dankzij de bedrukking van platte dozen kunt u daar uw bedrijfsnaam of logo op laten aanbrengen. Beschikbaar in full-colour en al vanaf 1 stuk, dankzij de digitale bedrukking. Tevens beschikbaar met offset-bedrukking, voor de grotere aantallen.

Platte dozen bestellen

U kunt online de platte dozen bestellen, wij gaan daar meteen mee aan de slag. Kies voor een platte doos met deksel of een van de andere platte kartonnen dozen, we zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat u die snel tot uw beschikking heeft. Inclusief bedrukking in kleur en netjes op maat. Vragen over de platte dozen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen