Postdozen bedrukken

Postdozen bedrukken met uw logo: ook mogelijk in kleine oplage. Postdozen zijn vaak lange dozen. Bestel de extra lange postdozen of de Amerikaanse vouwdozen, afhankelijk van het model dat u nodig heeft voor uw producten. De dozen zijn beschikbaar met een lengte tot 300 of zelfs 400cm, zodat u daar alle soorten producten in kunt verpakken.

We kunnen de postdozen bedrukken in kleur, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam of logo. Zorg daarmee voor een professionele uitstraling van de verpakking die u verzendt, gewoon beschikbaar in kleine oplagen. Gaat het om tientallen dozen of juist een paar exemplaren? Wij bieden de mogelijkheid tot offset-bedrukking en digitale bedrukking, zodat dit altijd aansluit bij uw specifieke wensen.

Dozen bedrukken in kleine oplage

We kunnen de postdozen bedrukken in kleine oplage, dankzij digitale bedrukking al vanaf 1 stuk. Dat betekent praktische bedrukking voor de extra lange postdozen, de Amerikaanse vouwdozen of de telescoopdozen die er beschikbaar zijn.

Dankzij de dozen met logo of uw bedrijfsnaam in kleur zorgen we voor een professionele uitstraling. Met behulp van een digitaal voorbeeld zorgen we er graag voor dat op voorhand goed duidelijk is hoe de postdozen eruit komt te zien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Postdozen bedrukken met logo

We kunnen de postdozen bedrukken met logo, net als de andere dozen op maat die er beschikbaar zijn. In plaats van de Amerikaanse vouwdozen of extra lange postdozen gebruik maken van de platte dozen? Geen probleem, we gaan er graag voor u mee aan de slag.

Neem contact met ons op voor specifieke (grote) bestellingen, we kunnen u dan goed aangeven wat er mogelijk is en wat u van ons kunt verwachten. Bestel de postdozen met bedrukking anders gewoon online, zodat we daar direct mee aan de slag kunnen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen