Postdozen

Postdozen zijn een elegante keuze voor de verzending van uw producten. Al beschikbaar vanaf een hoogte van 25mm, waardoor die nog gewoon door de brievenbus past. Op die manier zijn de dozen voor uw producten de ideale keuze indien u op de verzendkosten wilt besparen.

Uiteraard heeft u daarnaast de keuze uit een aantal andere soorten postdozen, op basis van een groter formaat. Ook in dat geval kunnen we zorgen voor goedkope dozen, zelfs inclusief de bedrukking. Geef ons aan waar u naar op zoek bent, dan zorgen wij ervoor dat u de postdozen kunt bestellen en u die kunt gebruiken voor de verzending van uw producten.

Goedkope dozen voor de verzending

De goedkope postdozen kennen we ook wel als fefco 427 of de postverpakking. We zorgen voor kartonnen postdozen op maat voor een scherpe prijs, die beschikbaar zijn in de diverse formaten. Met 25mm hoogte om die door de brievenbus te kunnen doen of in grotere formaten voor andere producten.

De goedkope dozen online bestellen of benieuwd naar de diverse kwaliteiten die er beschikbaar zijn? We vertellen u graag meer over de postdozen en kunnen er eenvoudig voor zorgen dat u daar optimaal gebruik van maakt. We geven aan welke kwaliteit u nodig heeft en hoe u met het juiste formaat bijvoorbeeld op de transportkosten kunt besparen.

Postdozen goedkoop bestellen

U kunt de postdozen goedkoop bestellen, net als de andere kleine doosjes die er beschikbaar zijn. Benieuwd naar de andere modellen of meer weten over de postdoos en hoe we ervoor zorgen dat die nog precies door de brievenbus past om op de kosten te besparen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen ervoor dat u de postdozen op maat kunt bestellen, desgewenst inclusief bedrukking met uw bedrijfsnaam, logo of een andere uiting in kleur.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen