Verpakking bedrukken

Een verpakking bedrukken: daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen alle soorten kartonnen verpakkingen leveren, met de bedrukking die u wenst. We maken daarvoor gebruik van professionele offset-bedrukking, voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

De verpakking bedrukken in kleine oplage? Dan kunnen we u tevens van dienst zijn met digitale bedrukking. Op die manier zorgen we ervoor dat we u zowel bij grote aantallen als een kleiner aantal verpakkingen goed van dienst kunnen zijn.

Doos bedrukken in kleine oplage

U kunt op die manier een doos bedrukken in kleine oplage of aan de andere kant gebruik maken van de grote aantallen. We kunnen dan de dozen bedrukken in kleur, bijvoorbeeld om uw bedrijfsnaam of logo daarop aan te brengen.

Daarnaast kunnen we de verpakkingen bedrukken op basis van het formaat dat goed aansluit bij het product dat u wilt verzenden. We denken graag met u mee over de juiste afmetingen en bijvoorbeeld de dikte van het karton. Hieruit volgt de kwaliteit van de verpakking. We gebruiken dunner karton bij lichtere producten die niet breekbaar zijn, of steviger karton als de breekbaarheid wel een gevaar vormt.

Verpakkingen bedrukken in kleur

Op die manier kunnen we de verpakkingen bedrukken in kleur en er tevens voor zorgen dat u gebruik maakt van het optimale formaat. Dat geldt voor de grotere aantallen en voor de kleine oplagen, waardoor u in de beide gevallen aan het juiste adres bent.

Wij kunnen uw verpakking bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u dozen met bedrukking in kleur kunt gebruiken. Professionele verzending van uw producten, om de juiste indruk te maken op klanten en andere relaties in de keten.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen