Verpakkingen op maat

De verpakking op maat is een interessante investering, vooral inclusief bedrukking. U minimaliseert dan de lege ruimte in het transport, terwijl u ondertussen werkt aan de branding van uw organisatie.

We helpen u de doosjes op maat te bestellen of voor een grote verpakking op maat te zorgen. Dat betekent een verpakking die qua afmetingen en kwaliteit aansluit bij de eigenschappen van uw product. De ideale keuze voor verzending, desgewenst inclusief bedrukking. We bedrukken bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo op de verpakking, zodat u daarmee een professionele indruk kunt maken.

Doosjes en verpakkingen op maat: met bedrukking

De verpakkingen op maat met bedrukking helpen u de lege ruimte te minimaliseren, terwijl u aan de andere kant de kans heeft om u op een duidelijk zichtbare wijze te presenteren. Dat is prettig naar klanten en andere afnemers toe, net als binnen de rest van de keten. Op die manier zijn de doosjes op maat en de grote verpakkingen op maat een uitstekende keuze.

U kunt in een aantal gevallen online de variant doos kiezen, net als het formaat en het aantal dat u wilt bestellen. In andere gevallen kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden, net als over het bedrukken van de verpakkingen.

Verpakkingen op maat bestellen

U kunt de verpakkingen op maat bestellen. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld kartonnen dozen kunt kiezen die precies om de producten heen passen. Het zijn dan doosjes of verpakkingen op maat, zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. Dat is prettig verpakken en bovendien goedkoper vervoeren. Zelfs als we de verpakking bedrukken kunt u daardoor nog besparen op de kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen