Verpakkingsdozen op maat

Verpakkingsdozen op maat beperken de lege ruimte rondom een product. Dat bespaart belangrijke transportkosten, zodat u de efficiƫntie verder kunt verhogen. De dozen op maat besparen uiteindelijk veel geld en tijd, omdat er meer producten in bijvoorbeeld een transportwagen passen.

De maatwerk dozen zorgen op die manier voor belangrijke toegevoegde waarde, zodat u meer middelen overhoudt om elders in uw organisatie te investeren. U kunt bij ons de dozen op maat laten maken, waarmee we ervoor zorgen dat er niet langer allerlei lege ruimte in de verpakkingen verloren gaat.

Bedrukte dozen op maat laten maken

Bedrukte dozen op maat laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen u de verpakkingsdozen op maat te maken, om die vervolgens desgewenst ook meteen te bedrukken. Dat betekent dat we uw bedrijfsnaam of logo op de verpakking drukken, net als een eventuele slogan. Dat komt de professionele uitstraling sterk ten goede.

Op die manier zijn de verpakkingsdozen op maat met bedrukking een professionele keuze. Goed voor de branding van uw organisatie en op die manier een investering die zich dubbel en dwars zal terug betalen.

Verpakkingsdozen op maat bestellen

Uiteraard kunt u verschillende dozen op maat laten maken. Gaat het u specifiek om verpakkingsdozen of aan de andere kant wellicht om kokerdozen? Geen probleem, wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen over de verschillende verpakkingsdozen die we op maat kunnen leveren en meer weten over de kosten bij specifieke aantallen? Neem contact met ons op. We verzamelen enkele belangrijke gegevens, op basis waarvan we u snel kunnen aangeven wat de kosten zijn. Op die manier weet u welke investering de lege ruimte in uw huidige verpakkingen zal oplossen om de efficiƫntie te verhogen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen