Verpakkingsdozen

Verpakkingsdozen zijn er in alle soorten en maten. Van heel kleine brievenbusverpakkingen tot de grotere dozen van de meest stevige kartonkwaliteit. Bekijk de mogelijkheden en plaats uw bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan.

We denken graag met u mee over de juiste verpakkingsdozen, bijvoorbeeld aan de hand van het product dat u wilt verzenden. Dat betekent dat we alle verpakkingen kunnen leveren, zowel op basis van een dun als dikker karton. In kleine formaten voor geschenkdoosjes en grotere formaten voor de grootste producten. Desgewenst inclusief de bedrukking, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Verpakking dozen bedrukken

We kunnen de verpakking dozen bedrukken, zodat u daarop uw bedrijfsnaam en logo of een andere uiting kunt presenteren. Goed van kwaliteit dankzij offset-bedrukking voor grotere aantallen. Gaat het u om verpakkingsdozen in een kleine oplage? Dan kunnen we u met digitale bedrukking ter alternatief toch goed van dienst zijn.

Op die manier houden we de verpakkingsdozen goedkoop, onafhankelijk van het aantal dat u nodig heeft en het formaat waar het u om gaat. Wij zorgen ervoor dat u de juiste verpakkingen tot uw beschikking heeft en dat u die bovendien eenvoudig online kunt bestellen.

Verpakkingsdozen goedkoop bestellen

Kleine kartonnen doosjes bedrukken of grote verpakkingsdozen op maat bestellen? Geen probleem, wij gaan er mee aan de slag of kunnen u op voorhand aangeven wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met u mee over de juiste verpakkingen.

Neem contact op voor meer informatie of gebruik de tool om een aantal van de verpakkingsdozen te bestellen. Eenvoudig zelf de prijs berekenen aan de hand van het type doos, het formaat daarvan en het gewenste aantal  verpakkingsdozen dat u goedkoop wilt bestellen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen