Vouwdozen bedrukken

Vouwdozen bedrukken: we zorgen voor professionele bedrukking in kleur. Dat geldt voor de Amerikaanse vouwdozen bij ons uit het assortiment, net als voor de andere modellen die we kunnen leveren. U kunt rekenen op offset-bedrukking bij grote aantallen. Gegarandeerd niets minder dan de beste kwaliteit, zowel van het karton voor de vouwdoos of andere verpakking als de bedrukking daarop.

Gaat het u om vouwdozen die u wilt bedrukken in kleine oplage? We kunnen u dan van dienst zijn met digitale bedrukking. De kwaliteit is goed, maar niet zo hoog als bij de professionele offset-bedrukking die we kunnen toepassen.

Dozen en verpakkingen bedrukken in kleur

We kunnen diverse formaten en afmetingen vouwdozen bedrukken, uiteraard netjes in kleur. Dat betekent dat we de dozen bedrukken in kleur met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo. Maak een professionele indruk op uw afnemers, net als op de andere bedrijven in de keten die er mee werken.

We kunnen in principe ieder type verpakking bedrukken en er daarmee voor zorgen dat u de juiste indruk kunt maken. Geef handige waarschuwingen voor de verpakking mee of zorg ervoor dat we de vouwdozen bedrukken met de slogan die u graag wilt introduceren.

Vouwdozen of kleine doosjes bedrukken

We kunnen zowel vouwdozen als bijvoorbeeld kleine doosjes bedrukken. Wilt u zorgen voor een leuke geschenkverpakking en daarvoor ook gebruik maken van een inlay? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, zodat de dozen en verpakkingen volledig aansluiten bij hoe u het voor ogen heeft.

Als we de vouwdozen bedrukken denken we graag met u mee over de juiste afmetingen en het aanbrengen van de bedrukking. Neem contact met ons op, dan leggen we u uit over de mogelijkheden voor uw producten en verpakkingen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen