Vouwdozen

Vouwdozen staan ook wel bekend als Amerikaanse vouwdozen. Het zijn stevige dozen die goede bescherming bieden voor de verzending van uw producten. De doos wordt veel gebruikt voor de verzending van artikelen vanuit webshops.

U kunt online de vouwdozen van karton kopen, uiteraard kunnen we u goed adviseren over het gebruik en bijvoorbeeld het formaat daarvan. Daarnaast kunt u gebruik maken van de handige module om online dozen te bestellen. U kunt aangeven welke variant u nodig heeft en wat het formaat zou moeten zijn. We kunnen daar meteen mee aan de slag, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de vouwdozen.

Vouwdozen van karton

De vouwdozen van karton zijn een goede keuze voor tal van verschillende producten. We helpen u graag het juiste formaat te kiezen, afhankelijk van de afmetingen van het product en de eigenschappen daarvan. Op die manier zorgen we ervoor dat u hiermee altijd een goede keuze maakt, voor een zo efficiƫnt mogelijk transport.

We helpen u met de vouwdozen voor een veilige en economische verpakking te zorgen. Goedkope vouwdozen van karton, die helpen de transportkosten tot een minimum te beperken. Op die manier verdient u eenvoudig een deel van de kosten voor de vouwdozen terug.

Vouwdozen kopen: maatwerk

De vouwdozen zijn bij ons altijd maatwerk. Dat betekent vouwdozen van karton met de juiste afmetingen, zoals we u bijvoorbeeld ook goed van dienst kunnen zijn met verschillende soorten palletdozen.

Meer weten over de mogelijkheden van vouwdozen en de unieke eigenschappen daarvan? Benieuwd of het ook voor uw producten de juiste keuze vormt? We vertellen u er graag meer over, zodat goed duidelijk is of dit voor u de goede keuze is.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen