Wikkeldoos model 409

De winkeldoos model 409 is een stevige en flexibele doos, die dankzij 3 zijkanten met flappen over elkaar heen zorgt voor uitstekende bescherming van uw product. We spreken van een fefco 409 of een model 409 doos, die ook wel bekend staat als de wikkeldoos. Deze doos is geschikt voor grote en platte producten, die u met degelijke bescherming wilt verzenden.

De dubbele zijkanten van de winkeldoos model 409 bieden goede bescherming. Het is in de kleine formaten een fijne postdoos, terwijl ze in de grotere maten bijvoorbeeld geschikt zijn om zelfs een tafelblad te verzenden. We zorgen graag voor een doos op maat, afhankelijk van het product dat u wilt verzenden en de eigenschappen daarvan.

Postdoos op maat

De winkeldoos model 409 kunnen we leveren als een postdoos op maat, geschikt om grote en platte producten of documenten mee te verzenden. We zorgen er met dit model voor dat er sprake is van een rechthoekige plaat karton, die u als het ware om het product heen kunt vouwen.

De doos op maat of postdoos is beschikbaar in verschillende afmetingen. Gebruik onze online tool om de ideale winkeldoos model 409 samen te stellen of neem contact met ons op, dan schetsen we u graag de beschikbare mogelijkheden.

Wikkeldoos model 409 bestellen

U kunt de winkeldoos model 409 net als iedere andere doos op maat eenvoudig online bestellen. We gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de postdoos in het gewenste formaat snel beschikbaar heeft.

Neem contact op voor een specifieke (grote) bestelling van de winkeldoos model 409 of bij vragen over het materiaal, eventuele bedrukking of de snelheid van leveren. We horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen