Witte dozen

Witte dozen bestellen en laten bedrukken? We bieden de keuze uit een breed assortiment dozen in het wit. Dat betekent dat we de verzenddoos in het wit kunnen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting. Op die manier kiest u voor een opvallende verpakking met de professionele uitstraling die past bij uw merk.

De witte dozen vormen een interessant alternatief voor de bekende bruine kleur. De dozen zorgen voor een professionele en onderscheidende uitstraling, waarmee u indruk kunt maken op de ontvanger. We kunnen de witte dozen bedrukken zoals we dat ook doen met andere dozen, waardoor u de volledige vrijheid heeft.

Witte doos met deksel

De witte dozen zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoekt u bijvoorbeeld specifiek naar een witte doos met deksel? We zorgen er met de sluiting voor dat u de producten goed kunt verpakken en kunt verzenden, afhankelijk van de eigenschappen daarvan.

We adviseren u graag over het juiste gebruik van de witte dozen, zowel met betrekking tot het type als de afmetingen die u daarvoor het best kunt gebruiken. Op die manier kiest u voor de verzenddoos in het wit die ervoor zorgt dat u de producten de juiste bescherming kunt bieden, gebaseerd op een professioneel ogende verpakking.

Witte dozen bestellen

U kunt online de witte dozen bestellen, door aan te geven welk model u wilt ontvangen. Wij gaan er mee aan de slag en kunnen bijvoorbeeld de witte doos met deksel voorzien van de bedrukking die u wenst. Neem voor specifieke (grote) bestellingen contact met ons op, dan vertellen we u graag wat er mogelijk is.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen