Dozen kopen

Dozen kopen en die laten bedrukken? We zijn uw specialist in verpakkingen op maat. Dat betekent dat u in een aantal gevallen zelf kunt aangeven welke dozen u nodig heeft en welk formaat die dienen te hebben. We gaan er dan meteen voor u mee aan de slag. U kunt de doos kopen voor verzending, waarbij u standaard profiteert van onze scherpe prijzen.

Liever dozen kopen met een offerte op maat? Neem dan contact met ons op of vraag onze specialisten om advies. We geven u graag aan welke dozen u het best kunt gebruiken.

Doos kopen voor verzending

U kunt op die manier eenvoudig een doos kopen voor verzending, afgestemd op de producten die u wilt verpakken. Grote dozen kopen of juist gebruik maken van de kleine luxe doosjes met een inlay? Geen probleem, daar draaien we onze hand niet voor om.

U kunt online goedkope dozen kopen, desgewenst inclusief bedrukking in kleur. Op die manier kunt u een doos kopen voor de verzending die goed bijdraagt aan de branding voor uw organisatie. Dozen kopen is niet zomaar een kwestie van karton voor uw producten, we denken met u mee over een efficiƫnte en waardevolle verpakking.

Goedkope dozen kopen

U kunt op die manier goedkope dozen kopen, waarmee u ondertussen een interessante investering kunt doen. U kunt bijvoorbeeld een doos kopen voor de verzending waarmee u de lege ruimte in het transport tot een minimum kunt beperken. In combinatie met de bedrukking is er sprake van goedkope dozen in aanschaf, die daarna veel waarde voor uw organisatie vertegenwoordigen. Vragen of specifieke dozen kopen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen