Verzenddozen

Verzenddozen in alle soorten en maten: desgewenst inclusief bedrukking in kleur. We zijn uw specialist in dozen voor de verzending van uw producten. Gebruik onze handige tool voor een aantal van de beschikbare kartonnen dozen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

We denken graag met u mee over de mogelijkheden van de verzenddozen. Op die manier combineren we een veilige en degelijke verzending met een zo optimaal mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte. Voorkom dat u lege ruimte verzendt, om de transportkosten zoveel mogelijk te beperken.

Postdoos voor de verzending

Binnen de verzenddozen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een postdoos. Die is beschikbaar in een aantal verschillende kwaliteiten karton. Gaat het om een zwaar en breekbaar product of aan de andere kant om een meer flexibel materiaal dat wel tegen een stootje kan? We denken op basis daarvan graag met u mee over het gebruik van de ideale verzenddozen.

Op die manier kunt u de producten veilig verzenden en er daarmee voor zorgen dat die op de plaats van bestemming aankomen. Wij kunnen desgewenst zorgen voor de bedrukking van de dozen. Dat betekent uw bedrijfsnaam, logo of een andere uiting op de doos die u gebruikt voor de verzending en post.

Verzenddozen goedkoop bestellen

U kunt de verzenddozen goedkoop bestellen. We brengen u graag een scherpe offerte uit, op basis van uw specifieke wensen. We denken met u mee over het ideale type karton. Licht en dun karton indien dat voldoende bescherming biedt en zwaardere materialen als de producten daar om vragen. Op die manier zorgen we voor goedkope verzenddozen, waarmee u kunt rekenen op een veilige verzending van de producten die u graag wilt versturen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Voor vragen en informatie over onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen

  • Uniek in Nederland
  • Gratis verzending
  • Snelle levering
  • Bedrukken op maat
  • Kleine oplage bestellen